Adresgegevens
Schildersbedrijf Huizinga
Noorderstraat 47
9682 PR Oostwold (Oldambt)

Menu

Buitenschilderwerk

Onze kernactiviteit omvat het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk aan bestaande woningen en bedrijfsgebouwen. Daarnaast nemen wij ook schilderprojecten voor nieuwbouwpanden aan, zowel op particuliere als zakelijke basis.

Wij voeren onze werkzaamheden uit in nauw overleg met de opdrachtgever. Voor het werken op hoogte maken we gebruik van diverse middelen, waaronder trappen, ladders, steigers en een hoogwerker.

Bij het uitvoeren van onderhoud aan het pand kunnen we geconfronteerd worden met houtrot. In dergelijke situaties is het Repair Care Dry Flex 2-componenten systeem een veelgebruikte en doeltreffende methode voor reparatie.

Het spuiten van de buitenunit van een airconditioningsysteem in een andere kleur kan worden overwogen om esthetische redenen of om de eenheid beter te laten passen bij de omgeving.

Het schilderen van garage- en overheaddeuren kan een effectieve manier zijn om hun uiterlijk te verbeteren en ze te beschermen tegen weersinvloeden.

Gevels schoonspuiten en in impregneren met Remmers Funcosil is een zeer populaire impregneercrème die bij uitstek geschikt is voor gereinigde minerale ondergronden, of ze nu zijn behandeld met stoom, chemische middelen of gestraald. Deze hoogwaardige impregneeroplossing is specifiek ontworpen voor gebruik op buitenmuren en gevels.